Marcel Ros de sterkste in Semi Freeze-out toernooi!

35 spelers begonnen afgelopen woensdag in een gezellig Café De Veluwe aan het altijd knotsgekke rebuytoernooi. De openingslevels zijn altijd een gekkenhuis en dat was ook vrijdag het geval. Nadat de rook van de levels voor de pauze was opgetrokken vielen de spelers één voor één uit. Zien hoe het afliep?

Early eliminations

Boezemvrienden Henk Hop en Marco Simon delen vaak de kosten en baten, maar afgelopen woensdag waren het in het toernooi louter kosten. De heren vlogen er als laatste en voorlaatste uit. Kan beter, mannen! Lucas Bahnmuller wilde graag zijn leaderbord verdedigen, maar dat is op z’n zachtst gezegd niet gelukt woensdag, hij werd jammerlijk 33e. Niet veel later kon de kersverse top vier binnenkomer Mow Warsame ook zijn biezen pakken. Hij moest genoegen nemen met een 23e plek. Komt zijn positie gelijk weer op de tocht te staan? Loes DL en Ruben Pul deden in ieder geval goede zaken, want zij haalden beide de finaletafel!

Finaletafel

De finaletafel werd vervolgens gespeeld met naast Ruben Pul en Loes DL de volgende personen: Teun Bakker, Marcel Ros, Laurens Knoppert, Umut Dag, Erwin van Looijengoed, Kevin Lunek en Martin Zwolsman.

Voor Laurens duurde het FT avontuur niet zo lang. Hij werd negende. Nog één FT te gaan en dan is hij weer geplaatst voor de finale!
Martin won vorige week nog en probeerde dat kunststukje te herhalen, maar dat is hem woensdag in ieder geval nog niet gelukt. Een achtste plaats voor hem.
Ruben vocht voor zijn leaderbord en een FT helpt dat natuurlijk, maar voor een echte klapper moet je in de top vier komen en dat was hem woensdag niet gegund, hij werd zevende.
Teun kon niet veel later ook zijn biezen pakken. Ook voor hem was het zijn tweede FT, dus hij zal de komende tijd wellicht ook proberen die derde te halen.
Loes zag al haar directe concurrenten wegvallen en rook kansen, maar die zoete geur vervloog al snel toen ze abrupt werd uitgeschakeld op de vijfde plek.
Inmiddels zitten we al 4-handed. Umut zit nog in het toernooi, maar zijn hoofd verdwijnt ook onder water nadat Loes is uitgeschakeld. Een vierde plaats is toch wel netjes!
Kevin is het wel gewend om diep te komen in toernooien in De Veluwe, maar een heads-up zat er voor hem dit keer niet in. Deze hoge klassering en tweede FT maken hem nog wel een outsider voor een top 4-klassering in het leaderbord!

De heads-up ging vervolgens tussen Marcel, een jongeling in het pokergezelschap, en Erwin, een oud gediende. Letterlijk een oud gediende, want Looij heeft natuurlijk jarenlang in de organisatie van E Poker gezeten. De heren balden de vuisten en slepen de messen, alvorens ze de strijd aangingen. Op een zeker moment schoof Marcel all-in met K7 en kreeg hij een call van Erwin met 66. Een mooi flipje, dat beslist werd door een 7 tussen de vijf communitycards. Marcel, namens de organisatie gefeliciteerd met deze mooie overwinning!

Voor de gehele uitslag van ronde 11 klik je HIER!

Leaderbord

De uitslag van woensdag betekent het volgende voor de stand in het leaderbord:
4: Mow Warsame sprokkelde tot nu toe 451 punten bij elkaar en dat levert hem een voorlopige vierde plaats op.
3: Ruben Pul heeft bijna 100 punten meer dan Mow, dus die voorsprong is vrij groot. Het gat naar de concurrentie boven hem is daarentegen erg klein.
2: met slechts één punt meer dan Ruben verdedigt Lucas Bahnmuller momenteel de tweede plaats.
1: en na haar vijfde plek van deze week weer fier aan kop met 575 punten: Loes DL!

Voor de volledige stand na ronde 11 klik je HIER!

Deze week

Deze week, of liever gezegd vanavond, wordt er een Knock-Out toernooi gespeeld. Altijd leuk om mensen uit te schakelen en daar direct een beloning voor te krijgen! Heb jij je al opgegeven? We beginnen om 20:00 uur in Café De Veluwe. Tot vanavond!

Groetjes thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *